background-image
  • Aboma
  • VCA
  • VVT

Neco kraanverhuur

Neco Kranen is specialist in verhuur van mobiele telescoopkranen en mobiele torenkranen van diverse tonnages. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij voor vrijwel iedere hijsklus een specifieke oplossing. Een volledig geautomatiseerd planningssysteem maakt het mogelijk elke opdracht snel en economisch uit te voeren. Korte communicatielijnen en snelle besluitvorming, ook als het gaat om omvangrijke projecten.

Onze ervaren vakmachinisten beschikken over de juiste opleidingen en diploma’s en zijn in het bezit van VVA-1. Neco Kranen is aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport (VVT erkend) en VCA** gecertificeerd.

Neco Kranen: een dynamische en professionele partner met de capaciteiten voor een vakkundige, efficiënte en veilige uitvoering van al uw hijswerkzaamheden.

Voor een optimale dienstverlening beschikken onze kranen over een uitgebreid assortiment hulpgereedschappen zoals: kubels, klemmen voor diverse steensoorten, pallethaken, evenaars, (werk)bakken, kettingen en stroppen.

Al onze kranen en gereedschappen worden zorgvuldig onderhouden en voldoen aan alle wettelijke eisen en keuringen. Voor vragen, gedetailleerde informatie of prijsopgave, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.